ˈعبدالحسین معظم فرˈ روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود:آتش زدن کاه و کلش مزارع گندم در شهرستان دزفول توسط برخی کشاورزان موجب بروز آتش سوزی در مزارع منطقه شد.
وی افزود:از ابتدای اردیبهشت ماه تاکنون ماموران آتش نشانی دزفول اقدام به مهار 30 مورد آتش سوزی کردند که سه مورد آنها در سطح مزارع بود.
رییس اداره حفاظت محیط زیست دزفول نیز ضمن اعلام ممنوعیت آتش زدن کاه و کلش مزارع گفت:آتش زدن کاه وکلش مزارع علاوه براینکه به بافت ارزشمند خاک آسیب می رساند و در حاصلخیزی خاک مزرعه تاثیر نامطلوب دارد ، موجب آلودگی هوا و انتشار گازهای آلاینده گردیده و بیماری های ریوی ، قلبی و عروقی را تشدید می کند.
ˈفرهاد قلی نژادˈ افزود:واحد گشت و کنترل حفاظت محیط زیست به منظور شناسایی متخلفین و افرادی که نسبت به آتش زدن کاه و کلش مزارع اقدام می کنند فعال شده است.
وی گفت:کنترل آتش سوزی غیر مجاز در مزارع نیازمند همکاری جهاد کشاورزی است که هماهنگی لازم در این خصوص انجام شده است.
قلی نژاد گفت:با توجه به هشدارهایی که در این خصوص داده شده خوشبختانه آمار آتش سوزی کاه وکلش مزارع نسبت به سالهای گذشته کاهش یافته و طی یک ماه گذشته تنها تعداد محدودی از کشاورزان اقدام به آتش سوزی مزارع کرده اند.
رییس اداره حفاظت محیط زیست دزفول ضمن تقدیر از کشاورزان دزفول که همکاری لازم در خصوص جلوگیری از آتش سوزی کاه وکلش مزارع را داشته اند گفت:کشاورزان متخلف شناسایی و به دادگستری معرفی شدند.
0 دیدگاه
دیدگاه خود را بیان کنید