کامیون های حامل محصولات کشاورزی که از دزفول عازم تهران و سایر استان های کشور هستند، علاوه بر پرداخت عوارض به شهرداری دزفول ، در اندیمشک نیز متوقف شده و مجبور به پرداخت عوارض مجدد می شوند.
دبیر نظام صنفی کشاورزان شهرستان دزفول با غیر قانونی خواندن این اقدام ، گفت:اجبار به پرداخت مجدد عوارض شهرداری در اندیمشک ، اقدامی خلاف قانون بوده که باید جلوی آن گرفته شود.
ˈ ناصر نظرزاده ˈ افزود: شهرداری اندیمشک با برپایی چند کیوسک در مجاورت پلیس راه اندیمشک - خرم آباد، رانندگان کامیون های حامل محصولات کشاورزی را مجبور به پرداخت عوارض مجدد می کند.
وی بیان داشت: اخذ مجدد عوارض از کامیون های حامل محصولات کشاورزی در اندیمشک در حالی صورت می گیرد که عوارض شهرداری در فاصله کمتر از پنج کیلومتری یکبار در دزفول پرداخت شده است.
دبیر انجمن صنفی کشاورزان دزفول افزود:در چند روز گذشته چند مورد برخورد و درگیری ناشی از این تخلف بین رانندگان حامل محصولات کشاورزی و گیرندگان عوارض صورت گرفته،ضمن اینکه در عوارضی اندیمشک، چند برابر قبض عوارض صادره در دزفول، از کشاورزان و رانندگان کامیون های حامل تره بار وجه مطالبه می شود.
نظر زاده بیان داشت: در شرایطی که کشاورزان منطقه بابت خشکسالی و کمبود بارندگی و نیز بروز پدیده ریزگردها متحمل خسارات سنگینی شده و برخی محصولات آنها از جمله کاهو و انواع کلم به دلیل افت قیمت ، در مزرعه خوراک دام شده این اقدام غیر قانونی، کشاورزان خسارت دیده را با مشکلی مضاعف روبه رو کرده است.
وی خواستار حل این مشکل از سوی استانداری خوزستان و سایر دستگاه های مربوطه شد و گفت:اخذ عوارض یک درصد از تره بار در دزفول از سال 1373 و بر اساس یک تفاهم نامه برای کمک به شهرداری دزفول آغاز شد ، اما دریافت عوارض مجدد در اندیمشک وجاهت قانونی نداشته و باید جلوی این تخلف گرفته شود.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی اندیمشک نیز ،دریافت مجدد عوارض از کامیون های حامل محصولات کشاورزی را غیر قانونی عنوان کرد و گفت:بر اساس قانون، در صورتی که در دزفول یا اهواز از کامیونی عوارضی بابت محصولات کشاورزی دریافت شود، این عوارض نباید در سایر شهرها مجدد دریافت شود.
ˈ محمد جعفر آفرین ˈ افزود:در مسیرهای اندیمشک ،دزفول و اهواز دریافت عوارض فقط در یک مرحله باید صورت پذیرد و دریافت عوارض مجدد غیرقانونی است.
ˈامیر حمزه بزرگیˈ معاون فرماندار اندیمشک نیزگفت:دریافت عوارض مجدد در این زمینه وجاهت قانونی ندارد و در این خصوص اگر تخلفی صورت پذیرد با جدیت پیگیری می شود.
فرماندار ویژه دزفول نیز دریافت عوارض مجدد از تره بار را غیر قانونی عنوان کرد و گفت: این مشکل به استانداری خوزستان منتقل شده تا جلوی آن گرفته شود.
ˈ حبیب الله آصفیˈ افزود:هیچگونه مجوز قانونی در این رابطه وجود نداشته و باید با افراد و مسوولان خاطی که بانی این تخلف هستند برخورد شود.
وی اظهارکرد:طبق اسناد ارایه شده، موارد تخلف زیادی به بهانه اخذ عوارض مجدد صورت گرفته که این مستندات به استانداری خوزستان نیز ارایه شده است.
سالانه بیش از چهار میلیون تن انواع محصولات زراعی و باغی در شهرهای دزفول ، شوش و اندیمشک در شمال خوزستان تولید می شود که بخش زیادی از این محصولات از طریق میدان تره بار دزفول به وسیله کامیون به بازار سراسر کشور ارسال می شود.
انواع سبزی ، هویج ، کاهو ، کلم از جمله محصولات تولید منطقه شمال خوزستان بوده که در فصل زمستان به بازار سراسر کشور ارسال می شود.
0 دیدگاه
دیدگاه خود را بیان کنید