به گزارش ایرنا ˈ بیتا چاییده ˈ در نشست شورای سلامت شهرستان دزفول در سالن جلسات فرمانداری با بیان اینکه برخی افراد محصول هویج را در حوضچه های غیر بهداشتی و آلوده شستشو می دهند افزود:این اقدام غیر بهداشتی ، سلامت جامعه را تهدید می کند.
وی با ارائه تصاویری از نحوه شستشوی هویج در شهر سیاه منصور و روستاهای اطراف دزفول افزود:در این مناطق محصول هویج در حوضچه های آلوده و در شرایط غیر بهداشتی شسته شده سپس راهی بازار مصرف می شود.
رییس مرکز بهداشت دزفول افزود:این حوضچه ها به دلیل وجود احشام و عدم حصارکشی ، مجاورت با فاضلاب ، وجود نیزار و پسماند و مواد زاید در مجاورت آنها آلوده بوده و این آلودگی به حوضچه های شستشوی هویج نیز سرایت کرده ضمن اینکه حوضچه های شستشوی هویج متولی خاصی ندارند.
فرماندار ویژه دزفول نیز در این نشست گفت:متولیان حوضچه های شستشوی هویج که به صورت غیرمجاز اقدام به راه اندازی این حوضچه ها کرده اند باید شناسایی و با آنها برخورد شود.
ˈ حبیب اله آصفی ˈ افزود:چندین واحد هویج شویی در دزفول فعال است که به صورت بهداشتی و با کسب مجوز لازم فعالیت می کنند.
سالانه دو میلیون تن محصول کشاورزی در دزفول تولید می شود ، که بخشی از این محصول از جمله شلغم و هویج پس از برداشت از مزرعه و قبل از عرضه در بازار مصرف باید شسته شود.
0 دیدگاه
دیدگاه خود را بیان کنید