وی به صرفهجویی 20 درصدی آب درروش کشت نشایی نسبت به کشت مستقیم اشاره کرد و افزود:به دلیل اینکه کشت نشایی بهصورت ردیفی صورت میگیرد علاوه بر صرفهجویی در آب از زمین و خاک نیز استفاده بهینه میشود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان ادامه داد: در این روش کشاورز فرصت لازم جهت برداشت محصول تابستانه و تهیه زمین دارد و پسازآن نشا را به زمین منتقل میکند عنوان کرد: درروش کشت نشایی نیاز به واکاری نیست و تراکم مناسب بوته و به دنبال آن افزایش عملکرد در واحد سطح و یکنواختی کشت قابلمشاهده خواهد بود.
قاسمی نژاد کاهش هزینه نیروی انسانی به دلیل حذف تنک و خاکدهی پای بوته کار را از دیگر مزایای کشت نشایی کلزا عنوان کرد و تصریح نمود: سال گذشته حدود یک هکتار کلزا درکشت و صنعت شهید رجایی به روش نشایی کشت گردید .
وی افزود: امسال نیز برای ترویج این نوع کشت 2 دستگاه کارنده نشا وارد استان شده است و بهصورت الگویی در شهرستانهای بهبهان و شوش استفاده از آنها صورت خواهد گرفت.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان خاطرنشان کرد: زمان کشت کلزا از ابتدای مهر تا 10 آبان است و استفاده کمتر از علفکشها، حشرهکشها و کود از دیگر محاسن این نوع کشت است.