جعفر آلکثیر گفت: امروز روزی تاریخی برای شرکت توسعه نیشکر است زیرا از ابتدای تاسیس شرکت تاکنون و برای نخستین بار این مقدار کشت سالیانه، با تلاش شبانهروزی همکاران ما به اجرا درآمده است.
وی افزود: بدون شک این کار نتیجه برنامهریزی، عمل و نظارت و کنترل دقیقی است که توسط مسئولین و کارشناسان شرکت در ردههای مختلف صورت گرفته و تکنیسینها و کارگران شرکت نیز نقش مهمی در تحقق این دستاورد دارند .
آلکثیر با بیان اینکه سطح زیر کشت نیشکر در سال زراعی گذشته حدود 14 هزار هکتار بوده است، تصریح کرد: اکنون از مرز کشت 20 هزار هکتار عبور کردهایم که میزان کشت نسبت به سال گذشته 50 درصد افزایش داشته است.
معاون بهرهبرداری کشاورزی شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی با اشاره به سطح زیر کشت امسال اظهار کرد: پیش بینی میکنیم در سال زراعی جاری بیش از 400 هزار تن محصول شکر در واحدهای هفتگانه کشت و صنعت نیشکر تولید شود.
وی عنوان کرد: با توجه به اینکه آسیبهای ناشی از خشکسالی و سیلاب در سالهای اخیر موجب کاهش شدید تولیدات این شرکت شده بود، در راستای عبور از این بحران و جبران خسارتهای ناشی از شرایط ناگوار اقلیمی، تلاش شده است با جهشهایی همچون همین برنامه کشت حداکثری، بتوان در حداقل زمان ممکن تولیدات شرکت را ارتقا داد و به عنوان بزرگترین تولیدکننده شکر کشور و همچنین تولیدکننده محصولات جانبی مهمی همچون الکل، خمیرمایه، ام دی اف، خوراک دام و تجهیزات آبرسانی همچون لولههای آبیاری و زهکشی و پمپهای آبیاری در کشور، همچون گذشته در زمینههای اشتغال، تولید ملی و اقتصاد مقاومتی نقش تاثیرگذار خود را حفظ کنیم.