وی با اشاره به برنامهریزیهای انجام گرفته برای جبران خسارتهای خشکسالی و سیل، افزود: شرکت توسعه نیشکر با دارا بودن بیش از ۸۴ هزار هکتار اراضی، علی رغم خشکسالی شدید در سال گذشته و سیلاب، در یک برنامه ریزی دقیق در تلاش هستیم برای نخستین بار بیش از ۲۰ هزار هکتار اراضی آسیب دیده را در طول یک بازه زمانی ۴۵ روزه زیر کشت ببریم تا بتواند بخشی از خسارتهای خود را در سالهای آتی جبران کند.
مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی تصریح کرد: این شرکت برای تامین نیاز و جلوگیری از کمبودهای تصنعی در بازار شکر، با مجوزهای صادره تلاش کرد، در کنار تولید با واردات بیش از 100 هزار تن شکر خام تا کنون، علاوه بر ایجاد ارزش افزوده در صنعت نیشکر از هرگونه کمبود شکر نیز جلوگیری کند.
ناصری با تاکید بر رویکردهای زیست محیطی شرکت عنوان کرد: استفاده حداکثری از زهاب نیشکر در فرایند بازچرخانی آن و ترکیب با آب آبیاری جهت آبیاری مزارع و همچنین کشت محصولات زراعی با این زهاب و کمک به تامین حق آبه تالاب ها از مهمترین فعالیتهای شرکت در حوزه محیط زیست است.
وی ادامه داد: تلاش برای ایجاد کارخانه کاغذ با ظرفیت ۲۰۰ هزار تن کاغذ چاپ و تحریر به عنوان آخرین حلقه صنایع جانبی این شرکت با استفاده از سرمایهگذاری صندوق توسعه ملی از برنامههای پیش روی این شرکت است و در تلاش هستیم تا این مجموعه را نیز راهاندازی کنیم.