هشتمین نشست کمیته سیاست گذاری طرح تحول سازمانی در دزفول برگزار شد

هشتمین نشست کمیته سیاست گذاری طرح تحول سازمانی در دزفول برگزار شد
مدیر دفتر بهبود و تحول سازمانی سازمان آب وبرق خوزستان از برنامه ریزی اجرای دوره های آموزشی طرح تحول برای کلیه پرسنل سازمان و شرکت های طرف قرارداد در سال آینده خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه آبیاری دز"محسن پور شمسا" در حاشیه هشتمین نشست کمیته سیاست گذاری طرح تحول سازمانی در دزفول گفت: تحول مسیری برای رسیدن به به بهبودی است و علاوه بر مدیران ارشد، باید کلیه کارکنان بخش های مختلف در مسیر تحول اداری قرار گیرند تا نتایج مطلوب حاصل گردد.
وی طرح تحول سازمانی را یک ضرورت مهم توصیف کرد و افزود: باید ساختار سنتی سازمان و شرکت های طرف قرارداد به ساختار فعال،زیرک و باهوش تبدیل گردد تا مدیران بالادستی مثل وزارت نیرو و شرکت مدیریت منابع آب ایران از یک سو و  مشترکان و ارباب رجوع از سوی دیگر بتوانند از خدمات ارائه شده به سهولت استفاده کنند.
پور شمسا داشتن فرآیند های ناکارآمد و انجام برخی امور بیهوده را ناشی از وجود ساختار سنتی در سیستم اداری دانست و تاکید کرد: در طرح تحول سازمانی، اهدافی از قبیل شناسایی کارکنان مستعد سازمان و شرکت های طرف قرارداد به منظور تامین نیازهای مدیریتی در آینده؛ تدوین مسیر شغلی کارکنان بر اساس مدل شایستگی سازمان، منطبق نمودن شغل و شاغل بر این اساس، شناسایی نقاط قوت و ضعف کارکنان و طراحی برنامه بهسازی برای توسعه قابلیت های آنان در مشاغل شان دنبال شده است.
وی از مدیران ارشد سازمان و شرکت های طرف قرارداد خواست مجریان تحول در مجموعه تحت سرپرستی خود باشند.
طرح تحویل حجمی آب حاصل نگاهی مبتنی بر ذهنیت های نو
مدیر عامل شرکت بهره برداری از شبکه های آبیاری شمال خوزستان نیز از اجرای  طرح تحویل حجمی آب در شبکه آبیاری دز خبر داد و گفت: این طرح می تواند نگاه سنتی به مصرف آب را متحول کرده و نوآوری در مدیریت تامین و توزیع آب را درپی داشته باشد.
"محمد اسلامی" افزود: پیش بینی انجام شده برای مرحله اجرائی طرح، 200دریچه معادل 25درصد کل دریچه ها بود که این میزان هم اکنون در240دریچه و در سطحی حدود 20هزارهکتار اجرا شده است.
وی تاکید کرد: تکنولوژی های نوین در دسترس، ضرورت تحول در خدمات رسانی را اجتناب ناپذیر کرده است و نمی توان هچنان خدمات رسانی به مشترکان را با شیوه های سنتی ادامه داد.
اسلامی اظهار کرد: انجام مکانیزه محاسبه آب بهای دریچه ها با توجه به سطح ونوع کشت هر دریچه ،تهیه وبکارگیری نرم افزار محاسبه ورصد میزان مصرف لحظه ای آب در تمامی دریچه ها وتجزیه وتحلیل میزان مصرف هر دریچه بر اساس سند ملی و تعیین میزان صرفه جویی از جمله تدابیر فنی پیش بینی شده در این طرح است.
به گفته وی در صورت اجرای کامل طرح تحویل حجمی آب می توان از محل صرفه جوئی آب، بخشی از نیازهای آبی بخش صنعت را تامین کرد و از این رهگذر به افزایش فرصت های شغلی در جامعه کمک کرد.
هشتمین نشست کمیته سیاست گذاری طرح تحول سازمانی با حضور مدیرعامل، معاونان، مشاوران، مدیران مستقل سازمان آب و برق خوزستان و مدیران عامل شرکت های بهره برداری از شبکه های آبیاری و تولید نیروگاههای برق آبی استان به مدت دو روز و به میزبانی شرکت بهره برداری از شبکه های آبیاری شمال خوزستان در دزفول برگزار شد.



0 دیدگاه
دیدگاه خود را بیان کنید