به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه آبیاری دز "سوراب کومار" در جریان بازدید از تاسیسات سد تنظیمی دز، منطقه شمال خوزستان را با ایالت پنجاب مقایسه کرد و افزود: 5 رودخانه و یکی از بزرگترین سدها و شبکه های آبیاری هندوستان در ایالت پنجاب قراردارد.
وی با اشاره به خودکفائی هندوستان در کشت محصولات برنج و گندم تاکید کرد: در زمینه تامین سایر محصولات کشاورزی می توانیم با ایران تعامل متقابل داشته باشیم.
سفیرهندوستان با بیان اینکه اقتصاد هندوستان نیز همانند شمال خوزستان بر پایه کشاورزی است، ادامه داد: ایران و بویژه خوزستان می تواند شریک اقتصادی خوبی برای هندوستان باشد به این صورت که محصولات منحصربفردی که در هند و خوزستان تولید می شود به یکدیگر صادر شوند و یا دانش و تجربه این دو کشور به یکدیگر منتقل شود.
در جریان بازدید چند ساعته سفیر هندوستان از سد تنظیمی دز علاوه بر بازدید میدانی از تاسیسات آبیاری، وی و هیئت همراه از طریق فیلم مستند "Vital Artery" (شریان حیات)، تولید روابط عمومی شرکت بهره برداری از شبکه های آبیاری شمال خوزستان با شبکه های آبیاری دز و کرخه شمالی و نحوه آبیاری اراضی کشاورزی منطقه شمال خوزستان آشنا شدند.
سفیرهندوستان به دعوت دفتر دزفول انجمن دوستی ایران با سایرکشورها و هماهنگی شهرداری، شورای اسلامی شهر و فرمانداری دزفول به منظور آشنائی با ظرفیت های این شهرستان یا هدف توسعه مبادلات اقتصادی ،فرهنگی ،گردشگری و کشاورزی به دزفول سفر کرد.
0 دیدگاه
دیدگاه خود را بیان کنید