به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه آبیاری دز"محمد اسلامی" گفت: کلیه همکاران و کشاورزان می توانند پیشنهادهای کاربردی خود را با اعلام کمیته مرکزی نظام پیشنهاد های شرکت ارائه دهند.
وی شرایط اولیه پیشنهاد های قابل بررسی را کامل بودن، قابلیت اجرا، داشتن روشهای اجرائی ممکن و بیان آثار و نتایج حاصل از اجرای طرح پیشنهادی عنوان کرد و افزود: بیش از 263 موضوع قابل بهبود در بخش های منابع انسانی، فرآیندها ووظایف، مدیریت راهبردی و برنامه ریزی،مالی و پشتیبانی، عمرانی و تعمیرات و نگهداری و نیز فن آوری و اطلاعات و ارتباطات دسته بندی شده اند که انتظار می رود با استفاده از خرد جمعی نسبت به بهبود آنها اقدام عملی صورت پذیرد.
اسلامی تاکید کرد:هر پیشنهادی که قابلیت اجرایی داشته باشد به نام پیشنهاد دهنده ثبت شده و به مرحله اجرا درمی آید.
دبیرکمیته نظام پیشنهاد های شرکت بهره برداری از شبکه های آبیاری شمال خوزستان نیز از تشکیل کمیته مرکزی و شش کمیته کارشناشی متشکل از59 کارشناس خبر داد وگفت: آیین نامه نظام پیشنهادها به تصویب کمیته مرکزی نظام پیشنهادها رسیده است و در خردادماه فرآیند اخذ سیستماتیک پیشنهادها آغاز می شود.
سید مهدی شاهرکن الدینی اظهارامیدواری کرد: با راه اندازی نظام پیشنهادها و مشارکت کارکنان و کشاورزان، خدمات بهتری از سوی شرکت به ذینفعان و بهره برداران درون و برون سازمانی ارایه شود.
اولین همایش کارشناسان کمیته های مرکزی و کارشناسی با هدف تبیین اهداف نظام پیشنهادهای شرکت بهره برداری شمال خوزستان و راهکارهای اجرائی آن در تالار اجتماعات کوی سوم شعبان دزفول برگزار شد.
0 دیدگاه
دیدگاه خود را بیان کنید