به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه آبیاری دز حجت الاسلام سيدمحمدعلي قاضي دزفولي در همايش تجليل از پيشكسوتان و بازنشستگان شبكه هاي آبياري شمال خوزستان در سالن شيخ انصاري دانشگاه آزاد اسلامي دزفول افزود:پيامبر اكرم(ص) قرآن و اهل بيت را براي ما به ارمغان گذاشت تا راهنماي ما باشند.
وی گفت:تجليل از پيشكسوتان نشانه اخلاق پيامبر گونه اي ست كه بايد مورد توجه قرار گيرد .
مديرعامل شركت بهره برداري از شبكه هاي آبياري شمال خوزستان نيز در اين همايش ضمن گراميداشت ياد و خاطره شهداي گرانقدر انقلاب اسلامي گفت: اين همايش حركتي در راستاي تجليل از افرادي است كه بيش از 30 سال عمر خود را صرف خدمت صادقانه، دلسوزانه و مسوولانه به مردم كرده اند.
محمد اسلامي پيشكسوتان را گنجينه پرباري دانست كه بايد از ظرفيت و قابليت هاي آنها در جهت ارتقاي شبكه هاي آبیاری استفاده كرد.
در این همایش از پیش کسوت شبکه های آبیاری "احمد آل یاسین" مدیر اجرائی شبکه آبیاری دز در سالهای 1347 تا 1353 تجلیل شد.
وی در سخنانی خدمات انجام شده در شبکه آبیاری دز را ستود و گفت: این شبکه یکی از موفق ترین شبکه های آبیاری کشور است.
"آل یاسین" افزود: ساخت شبکه آبیاری دز در دو مرحله انجام گرفت که قراربود هردو مرحله آن با استفاده از وام بانک جهانی ساخته شود اما این بانک به پیمانکاران ایرانی اعتماد نداشت.
وی به پیگیری فراوان خود برای جلب موافقت مسئولین وقت جهت استفاده از پیمانکاران ایرانی اشاره کرد و گفت: در نهایت استفاده از منابع مالی داخلی تصویب شد و تقریباً کل مرحله دوم ساخت شبکه آبیاری دز با استفاده از پیمانکاران ایرانی انجام شد.
آل یاسین تاکید کرد: در ابتدای ساخت شبکه همه کارشناسان، آمریکائی بودند اما با آغاز مسئولیت من طی یک آزمون علمی 12 مهندس ایرانی را استخدام کردم و به تدریج کار را به کارشنایسان ایرانی سپردم.
وي كه سابقه انتشار 17 جلد كتاب و 50 مقاله را دارد افزود:50 سال از فعاليت شبكه دز مي گذرد ولي هنوز هم مانند يك شبكه تازه و نوپا در حال فعاليت است.
در این همایش ضمن تجلیل از مدیران عامل سابق شرکت بهره برداری از شبکه های آبیاری شمال خوزستان "عبدالرضا حسینی فر،مصطفی شبه،فتح اله دهکردی و غلامرضا صفرنژادی" از"محمود وائلی زاده" پیش کسوت و محقق پروژه "عمران شبکه آبیاری سنتی دز و تاثیر آن در توسعه کشاورزی و اقتصاد خوزستان" نیز قدردانی شد.
همچنین از فیلم مستند معرفی شبکه های آبیاری شمال خوزستان با عنوان "شریان حیات" رونمائی شد.
عملیات ساختمانی شبکه آبیاری دز از سال 1342 آغاز و تا سال 1356 ادامه داشت.
شرکت بهره برداری از شبکه های آبیاری شمال خوزستان مدیریت شبکه های آبیاری دز و کرخه شمالی را برعهده دارد.
1 دیدگاه
دیدگاه خود را بیان کنید
باسلام ودرودفراوان به دست اندرکاران،مبتکران وتمامی عزیزانی که دراین ایده زیباواین امرخداپسندانه که حداقل منافعش نزدیکی دلهای حضاربهمدیگربود، دستی داشتند ،تشکرمیکنم.علی الخصوص ازجناب آقای مهندس اسلامی که باخلاقیت منحصربفردشان،الحق گل کاشتند.باشدکه تداوم این نوع برنامه ها نه فقط درشبکه آبیاری دزبلکه درسایرشبکه هانیزباب گشته وباعث دلگرمی پرسنل شاغل وبانشستگان گردد.توفیق روزافزون همگی راازدرگاه ایزدمنان خواستارم.