21 هزار تن محصول گوجه و خیار در اندیمشک تولید شد

21 هزار تن محصول گوجه و خیار در اندیمشک تولید شد
مدیر جهاد کشاورزی اندیمشک گفت:21 هزار تن محصول گوجه فرنگی و خیار گلخانه ای از سطح 650 هکتار مزارع این شهرستان برداشت و روانه بازار مصرف شده است.
محمدجعفر آفرین در گفت و گو با خبرنگار ایرنا سطح زیر کشت مزارع گوجه فرنگی را 350 هکتار و خیار گلخانه ای را 300 هکتار عنوان کرد و اظهار داشت:پنجهزارتن از محصول خیار و گوجه فرنگی تولید اندیمشک از نوع محصول سالم و ارگانیک بوده که زیر نظر پنج ایستگاه کلینیک گیاه پزشکی تولید شد.
آفرین گفت:کشت محصول گوجه فرنگی و خیار گلخانه ای موجب اشتغال دو هزار نفر در یک دوره دو ماهه شده ضمن اینکه محصول تولیدی به استان های غرب ، مرکزی و تهران ارسال شده است.
وی بیان کرد:در شهرستان اندیمشک 49 محصول مختلف در سطح 56 هزار هکتار کشت می گردد که از لحاظ تنوع کشت از شهرستان های رکورد دار خوزستان محسوب می شود.
سالانه 600 هزار تن انواع محصولات کشاورزی در اندیمشک تولید می گردد.



0 دیدگاه
دیدگاه خود را بیان کنید