کارگروه سامانه یکپارچه حفاظت و بهره برداری از منابع آب و امورمشترکین کشور در بهبهان برگزار شد

کارگروه سامانه یکپارچه حفاظت و بهره برداری از منابع آب و امورمشترکین کشور در بهبهان برگزار شد
نشست کشوری کارگروه سامانه یکپارچه حفاظت و بهره برداری از منابع آب و امورمشترکین با حضور مدیران و متخصصان شرکت مدیریت منابع آب ایران، شرکت های آب منطقه ای عضو کارگروه آب های سطحی برگزار شد.
به گزارش شبکه خبری سازمان آب و برق خوزستان، مدیر دفتر خدمات مشترکین و تعرفه سازمان آب و برق خوزستان گفت: در روز نخست این نشست دو روزه، اعضای کارگروه آب های سطحی تعیین شده از سوی شرکت مدیریت منابع آب ایران شامل استان های خوزستان، اصفهان، مازندران، کردستان، کرمانشاه، امور آب مناطق 9گانه و شرکت تحلیلگران سیستم به عنوان مشاور طرح سامانه یکپارچه خدمات مشترکین، تشکیل جلسه و آخرین نسخه و فرآیندها از سامانه توسط مشاور برای حاضران در نشست ارائه شد.
"مهدی شعبانی گلوگردی" افزود: در روز دوم این نشست، کارگروهی در بخش شبکه های آبیاری و زهکشی با حضور اعضای کارگروه آب های سطحی و نمایندگان شرکت های بهره برداری از شبکه های آبیاری و زهکشی برگزار و در این نشست فرآیندهای سامانه در بخش شبکه ها و فروش حجمی توسط شرکت تحلیلگران سیستم به عنوان مشاور طرح ارائه و آخرین تغییرات و بانک اطلاعاتی نهایی با استفاده از مباحث مطرح شده توسط حاضران در نشست مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
وی افزود: سامانه یکپارچه خدمات مشترکین منابع آب(ساماب) در برگیرنده کلیه فرآیندهای مربوط به مشترکین منابع آب است که برای اولین بار به صورت یکپارچه در سطح شرکت های آب منطقه ای و سازمان آب و برق خوزستان در بخش آب های سطحی و زیرزمینی، پیاده سازی و اجرا خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: از سوی شرکت مدیریت منابع آب ایران، استان خوزستان و اعضای کارگروه و سازمان آب و برق خوزستان به عنوان استان پایلوت استقرار سامانه انتخاب شد که روند اجرای آن از ابتدای شهریور 94 در شرکت بهره برداری از شبکه های آبیاری و زهکشی ناحیه شمال آغاز و مقرر گردید از ابتدای بهمن ماه 94 در کلیه شرکت ها و مناطق 9 گانه تحت پوشش سازمان آب و برق خوزستان بهره برداری از آن عملیاتی شود.
وی افزود: کلیه فرآیندهای خدمات مشترکین اعم از عقد قرارداد، محاسبات آب بها، پرداخت های الکترونیکی، ثبت فعالیت های مساحی، فرآیند مربوط به توزیع آب و سایر موارد مربوط به مشترکان منابع آب از طریق این سامانه به صورت متمرکز و با مدیریت یکپارچه انجام می گیرد.
شعبانی از افزوده شدن امکانات GIS جهت تحلیل و مدیریت بهینه منابع به سامانه ساماب در آینده خبر داد و گفت: از جمله امکانات در نظر گرفته شده در فازهای بعدی اجرای این نرم افزار و در جهت خدمت رسانی مناسب تر به مشترکان منابع آب، توانایی عقد قرارداد توسط کشاورزان و سایر مصرف کنندگان این حوضه در دفاتر پیشخوان دولت و امکان پیگیری درخواست های متقاضیان استفاده از منابع آب از طریق این سامانه در بستر اینترنت می باشد.



0 دیدگاه
دیدگاه خود را بیان کنید