به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه آبیاری دز دکتر حبیب الله سعد در همایش " تکنیک های مؤثر در تربیت فرزندان" درجمع خانواده های کارکنان شرکت بهره برداری از شبکه های آبیاری شمال خوزستان گفت: ما باید دنیای واقعی را به فرزندانمان معرفی کنیم نه دنیای فانتزی و اینگونه برای آنها تبیین کنیم که دنیا علاوه بر خوشی ها، ناملایمات هم دارد و از طرفی روش چگونه برطرف کردن مشکلات را با بیان قصه های آموزنده به آنها آموزش دهیم.
وی افزود: ترسیم کردن دنیایی پر از صلح و صفا برای فرزندان، یک خطای بزرگ تربیتی است؛ریرا که در آینده وقتی فرزند با مشکلی مواجه شد؛ شوکه می شود و به جای حل آن به دنبال فرار از مشکل از راههای نامشروع بر می آید.
این استاد دانشگاه با اشاره به طرح نظریه ی فرزند کمتر زندگی بهتر در گذشته تاکید کرد: متأسفانه این تفکر در جامعه نهادینه شد؛ اما آيا کسانی که این نظریه را تبلیغ کردند و گسترش دادند؛ می توانند پاسخگوی این سؤال باشند که از نظر تربیتی، آیا در مقام عمل، فرزند کمتر منجر به زندگی بهتر شده است؟
سعد افزود: امر تربیت امر بسیار مهمی است و نمی شود آن را آزمون و خطا کرد و باید از نظریه های تربیتی قطعی تبعیت کنیم.
این کارشناس تربیتی ضمن تبیین حدیث نبوی که تربیت فرزندان را در سه دوره ی هفت ساله بیان کرده است؛خاطر نشان کرد: مقاطع مختلف سنی، مقتضای تربیتی خاص خود را دارند و تربیت به معنای عام، هیچ وقت تعطیل نمی شود.
دکتر حبیب الله سعد به ذکر ویژگی های کودک پرداخت و تصریح کرد: فرزند در هفت سال اول،احساساتش بیش از عقلانیتش است؛ بنابراین به بازی و امور زودگذر می پردازد و دیگر آنکه حس بینایی اش بیش از سایر حواسش کار می کند و با نمادهای ظاهری ارتباط بیشتری برقرار می کند لذا با توجه به این خصوصیات، اگر والدین اختلافاتشان را بروز دهند چون کودک آنها را نماد تربیتی می بیند،دیگر والدین از الگو بودن تنزل پیدا کرده و این خود بزرگترین خطای استراتژیک تربیتی است که نقاط ضعف والدین برای فرزندان ظاهر شود.
همایش سلسله مهارت های تربیتی هر ماه در سالن اجتماعات کوی سوم شعبان دزفول با یک موضوع خاص برگزار می گردد و حضور برای عموم آزاد است.
0 دیدگاه
دیدگاه خود را بیان کنید