ˈسعید برومندنسبˈ روز شنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: تامین منابع اعتباری مهمترین مانع پیش روی اجرای این طرح بود که با تدابیر و عنایات خاص مقام معظم رهبری و توجه و حمایت دولت تدبیر و امید این مساله هم برطرف و طرح با شتاب بیشتری از سر گرفته شد.
وی با بیان این که از نظر تامین منابع آبی برای تکمیل این طرح مشکلی وجود ندارد افزود: نیروی متخصص و توانمند برای بکارگیری در مراحل مختلف طرح در خوزستان وجود داشته و نیازی به استفاده از نیروهای غیر بومی نیست.
برومند نسب گفت: اجرا و تکمیل این طرح بخش عمده ای از مشکل بیکاری در خوزستان را برطرف خواهد کرد.
این استاد دانشگاه اظهار کرد: در کنار مساله بیکاری و ایجاد اشتغال پایدار، اجرای طرح احیای 550هزار هکتار راضی کشاورزی خوزستان از نظر تامین امنیت پایدار هم برای این استان تاثیرگذار خواهد بود.
وی تاکید کرد: نمایندگان مردم خوزستان در مجلس شورای اسلامی و استانداری خوزستان باید برای تزریق بموقع اعتبارات مورد نیاز اجرای این طرح تمام توان و همت خود را به کار گیرند.
برومندنسب درباره نقش دانشگاه در اجرای سریع و بهینه طرح گفت: این طرح از دیدگاه کارشناسی و دانشگاهیان توجیه اقتصادی داشته و اجرای آن از ابعاد مختلف ضرورت دارد.
طرح احیای اراضی کشاورزی خوزستان در سفر رهبر معظم انقلاب به خوزستان در سال 76 به این استان مصوب شد.
با توجه به اهمیتی که طرح مزبور دارد با دستور مقام معظم رهبری سالانه یک و نیم میلیارد دلار از محل صندوق توسعه ملی برای اجرای این طرح در طول سه سال اختصاص یافت.
اختصاص این میزان اعتبار در جریان نخستین سفر استانی رییس جمهوری و هیات دولت تدبیر و امید به خوزستان ابلاغ شد.
در جریان این سفر در نشستی در روز 25دی امسال با حضور وزیر جهاد کشاورزی و معاون وی در امور اقتصاد و برنامه ریزی، آخرین روند طرح مورد بررسی قرار گرفت.
طرح احیای دشت های خوزستان، عظیم ترین طرح کشاورزی کشور از زمان انقلاب تاکنون است.
استان خوزستان بزرگترین تولید کننده محصولات کشاورزی در کشور محسوب می شود.
0 دیدگاه
دیدگاه خود را بیان کنید