وی گفت : سازمان آب وبرق خوزستان یکی از سازمان های اجرایی است که حدود دو دهه سابقه در امر پژوهش داشته و در طول این مدت حدود 436 قرارداد پژوهشی با محققین گرامی منعقد نموده است. از این تعداد ، حدود 19 مورد مربوط به سال 1391و1392 می باشد. خواجه ساهوتی تصریح کرد : در هجده ماه گذشته ،حدود 172 مورد داوری پروژه و بیش از 150 جلسه کمیته تخصصی و شورای تحقیقات برای بررسی پروژه ها داشته ایم که منتهی به تصویب 49 طرح پژوهشی شده است.
وی ادامه داد : دفاتر تحقیقات " شبکه های آبیاری و زهکشی» و «سد نیروگاه» سازمان آب و برق خوزستان که امور پژوهشی سازمان را پیگیری می نمایند در سال جاری حدود 282 عنوان از اولویت های پژوهشی مورد نیاز سازمان را علاوه بر چاپ در کتابچه ای با همین عنوان و نشر آن در هفته پژوهش، آنها را بر روی سایت سازمان آب و برق خوزستان قرار داده و با ارائه توضیحات کافی ، اهداف و نتایج مورد انتظار از هریک از عناوین را تشریح نموده و وضعیت پیگیری آن را مشخص ساخته اند. این عناوین در هشت محور اصلی(1) منابع آب (2) تاسیسات آبی و هیدرولیک (3) مهندسی رودخانه و رسوب (4) مدیریت و برنامه ریزی(اقتصادی ، اجتماعی، فرهنگی و حقوقی) ، (5) زیست محیطی و حفاظت کیفی (6) آبیاری و زهکشی و بیش از سی زیر محور تهیه گردیده اند. پیشنهاد می شود تا پژوهشگران علاقه مند پس از مطالعه کتابچه اولویت پژوهشی سال 92-93 ، جهت کسب اطلاع بیشتر به سایت سازمان به نشانی www.kwpa.gov.ir ، قسمت پژوهش های کاربردی مراجعه نمایند و نیازهای پژوهشی اعلام شده از سوی هر یک از دفاتر تحقیقات با توضیحات مفصل مشاهده کنند.
مدیر دفتر تحقیقات شبکه های آبیاری و زهکشی سازمان در مورد بودجه تحقیقاتی امسال سازمان گفت : سازمان آب و برق خوزستان یکی از بزرگترین نهادهای دولتی در خوزستان است که علاوه بر تنوع در زمینه تخصصی اولویت های اعلام شده، بودجه مناسبی به امر تحقیق اختصاص داده است . این بودجه در سال جاری بیش از 45 میلیارد ریال می باشد.
خواجه ساهوتی تاکید کرد : مجددا پیشنهاد می شود پژوهشگران قبل از انتخاب عنوان پژوهشی مورد نظر حتماٌ به اطلاعیه موجود در سایت که در خصوص نحوه ارائه پیشنهاد و انجام کار و مراحل پیگیری پیشنهادات است، رجوع کنند. دفاتر تحقیقات سازمان آب وبرق خوزستان آماده اند تا با دریافت عنوان وکد اولویت اعلام شده و مشخصات علمی پژوهشگر و تیم پژوهشی مورد نظر ، بررسی های اولیه را انجام داده و از پژوهشگر جهت تشریح روش پیشنهادی ( متدلوژی ) اجرای پروژه و اطلاع بیشتر از انتظارات واحدهای متقاضی پروژه در سازمان به جلسه توجیهی دعوت می شوند. پس از این مرحله پروپوزال پروژه دریافت و در مراحل داوری قرارگیرد.
پروژه های خاتمه یافته در طی سال 91-92 مجموعا 31 مورد بوده است که علاوه بر توزیع اصل گزارش ها در بخش های مرتبط ، چکیده آنها در کتابچه ای به همین عنوان چاپ وخلاصه آنها نیز در لوح فشرده (CD) درج شده و در نمایشگاه هفته پژوهش امسال در دسترس پژوهشگران قرار داده شده است.
خواجه ساهوتی افزود : از دیگر فعالیت های دفاتر تحقیقات سازمان آب وبرق خوزستان می توان به برگزاری 25 سمینار از نتایج پایانی پروژه های پژوهشی خاتمه یافته در دو سال اخیر اشاره کرد و علاوه بر آن سه کارگاه آموزشی نیز با همکاری کمیته منطقه ای آبیاری و زهکشی و بخش های مختلف سازمان انجام داده است .
وی ادامه داد : دفاتر تحقیقات سازمان با حمایت از کارشناسان سازمان زمینه ای بوجود آورده اند که تنها در سال های 91-92 بیش از دویست مقاله علمی تالیف و ارائه گردیده است که21 مورد از آنها در مجلات علمی با نمایه ISI و شش مورد هم در مجلات علمی و پژوهشی داخل کشور چاپ شده اند و بقیه نیز در کنفرانس ها و در همایش های بین المللی و ملی ارائه گردیده اند . این تعداد به جز مقالاتی است که پژوهشگران طرف قرارداد از پروژه های خود استخراج و ارائه داده اند. خواجه ساهوتی در پایان گفت : سازمان در هفته پژوهش امسال حدود 339 مقاله ارائه شده کارشناسان سازمان را در زمینه های مختلف که از آذر ماه 90 تا کنون تالیف گردیده اند را در یک لوح فشرده تهیه و جهت استفاده علاقه مندان در نمایشگاه یاد شده عرضه داشته است .
غلامرضا خواجه ساهوتی مدیر دفتر تحقیقات شبکه های آبیاری و زهکشی سازمان آب و برق خوزستان در گفتگو با شبکه خبری سازمان آب و برق خوزستان به تشریح فعالیتهای پژوهشی سازمان و امور متبوع خویش پرداخت .
تاریخ و زمان: 00:12 1392/09/26
گروه: اخبار آب و کشاورزی کشور
منبع خبر:
روابط عمومی شرکت
تعداد بازدید: 0