تجهیز یک هزار هکتار از اراضی کشاورزی اندیمشک به روش‌های نوین آبیاری

تجهیز یک هزار هکتار از اراضی کشاورزی اندیمشک به روش‌های نوین آبیاری
رئیس جهاد کشاورزی شهرستان اندیمشک گفت: تا کنون بیش از یک هزار هکتار از اراضی کشاورزی اندیمشک به روش‌های نوین آبیاری، مجهز شده اند.

سید هدایت‌الله موسوی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: توجه به توسعه کشت‌های نوین و حفاظت از منابع آبی کشور اولویت امسال شهرستان اندیمشک در حوزه تولیدات کشاورزی و ایجاد اشتغال در این عرصه است.

وی با بیان این که به همین جهت، توسعه کشت‌های نوین گلخانه‌ای در شهرستان اندیمشک مورد توجه قرار گرفته است، افزود: پیش از این دومین گلخانه هیدروپونیک شهرستان اندیمشک با اعتبار یک میلیارد و 540 میلیون تومان به بهره‌برداری رسیده است.

رئیس جهاد کشاورزی شهرستان اندیمشک با اشاره به پرداخت تسهیلات و حمایت مالی از کشاورزان و سرمایه گذاران این حوزه، عنوان کرد: برای احداث دومین گلخانه هیدروپونیک اندیمشک بخش خصوصی یک میلیارد و 200 میلیون تومانی سرمایه گذاری کرده است.

وی با بیان این که برای احداث دومین گلخانه هیدروپونیک اندیمشک 340 میلیون تومان اعتبار از محل تسهیلات بانکی به بخش خصوصی اختصاص یافته، گفت: با بهره برداری از این واحد تولیدی امکان تولید بیش از 500 هزار شاخه گل رز در شهرستان اندیمشک فراهم و بیش از 7 فرصت شغلی نیز ایجاد شد.

از سرمایه گذاران استان خوزستان و کشور برای حضور در شهرستان و شکوفایی ظرفیت‌های متعدد اندیمشک در حوزه کشاورزی و صنایع تبدیلی آن دعوت و حمایت می‌شود

موسوی با اشاره به لزوم حمایت از سرمایه‌گذاران برای حضور در حوزه تولیدات کشاورزی و صنایع تبدیلی این حوزه، کشت گلخانه‌ای را روشی به روز و کارآمد برای ایجاد اشتغال و توسعه شهرستان اندیمشک دانست و بیان کرد: کشت گلخانه‌ای امکان تقویت میزان تولیدات کشاورزی در کشور را بیش از گذشته فراهم می‌کند.

وی با بیان این که در کشت گلخانه‌ای علاوه بر برگشت سرمایه و بازتاب مالی امکان توسعه کشت و افزایش صادرات محصولات کشاورزی فراهم و از منابع آبی و طبیعی شهرستان حمایت و حفاظت می‌شود، افزود: از سرمایه گذاران استان خوزستان و کشور برای حضور در شهرستان و شکوفایی ظرفیت‌های متعدد اندیمشک در حوزه کشاورزی و صنایع تبدیلی آن دعوت و حمایت می‌شود.

رئیس جهاد کشاورزی شهرستان اندیمشک با اشاره به کاهش مصرف آب با افزایش کشت گلخانه‌ای، ادامه داد: از ابتدای امسال بیش از 25 طرح آبیاری تحت فشار در اندیمشک به بهره‌برداری رسیده و بیش از 60 هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان به روش‌های نوین آبیاری مجهز شدند و با پیگیری نماینده مردم اندیمشک در مجلس شورای اسلامی و فرماندار شهرستان، شاهد توسعه خدمات حوزه کشاورزی در تمام مناطق شهری و روستایی هستیم.

سه هزار فرصت شغلی در حوزه کشاورزی اندیمشک ایجاد شده است

وی با بیان این که تاکنون بیش از 55 میلیارد ریال کمک بلا عوض به کشاورزان شهرستان اندیمشک به جهت اجرای طرح‌های آبیاری نوین اراضی کشاورزی پرداخت شده است، گفت: روش‌های نوین آبیاری در کاهش هزینه های تولید اثر‌گذار است و از کشاورز حمایت می‌کند به همین جهت از تمام ظرفیت‌های ممکن برای توسعه خدمات این حوزه در شهرستان استفاده می‌کنیم.

موسوی با اشاره به این که در پرداخت تسهیلات مورد نیاز کشاورزان شهرستان به جهت استفاده از روش‌های نوین آبیاری و تغییر کشت‌های سنتی هیچ‌گونه محدودیتی نداریم و از کشاورزان شهرستان برای تغییر روش‌های سنتی به روش‌های نوین دعوت و حمایت می‌‌‌کنیم، خاطر نشان کرد: تاکنون بیش از یک‌هزار هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان اندیمشک یه سیستم‌های نوین آبیاری مجهز شده اند.

وی با بیان این که طبق بررسی‌های صورت گرفته و با تجهیز هر هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان به روش‌های نوین آبیاری امکان ایجاد سه فرصت شغلی مستقیم و غیر‌مستقیم فراهم می‌شود، افزود: تا کنون بیش از سه هزار فرصت شغلی در شهرستان اندیمشک در این عرصه ایجاد و به جهت توسعه خدمات این حوزه و افزایش توان اقتصادی خوزستان با همکاری مسئولان جهاد کشاورزی استان و دیگر مسئولان محلی تلاش و برنامه‌ریزی کردیم.

رئیس جهاد کشاورزی اندیمشک با اشاره به این که طبق برنامه ریزی‌های صورت گرفته و به صورت سالیانه باید بیش از 500 هزار هکتار از اراضی کشاورزی کشور به روش‌های آبیاری نوین، مجهز کرد، گفت: امسال و با حمایت مقام معظم رهبری و با اجرا و تکمیل طرح 550 هزار هکتاری در خوزستان خدمات این حوزه در شهرستان تقویت می‌شود.




0 دیدگاه
دیدگاه خود را بیان کنید